Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ

  Οι  "marmelades de Grandma" συμβάλουν στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας συστήνοντας μία σωστή ισορροπημένη διατροφή, καθώς επίσης μία καθημερινή άσκηση ,είτε στο σπίτι ,είτε στο γυμναστήριο,είτε στην φύση.  Οι δικές μας μαρμελάδες μάλιστα έχουν ιδιότητες που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού, εφ' όσον παρασκευάζονται από φρέσκα φρούτα.Οι λάτρεις λοιπόν ας μην φοβούνται ότι θα "πάρουν κιλά" καταναλώνοντας τα προ'ι'όντα μας.
      Μέσα σε αυτό το πνεύμα λοιπόν ,αναρτώ την ανακοίνωση της Επιστημονικής Ημερίδας, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη,17 Ιουνίου ,στην Αίθουσα "ΙΩΝΙΑ"δίπλα στο Δημαρχείο Βούλας.



Η παχυσαρκία γίνεται μια παγκόσμια επιδημία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους  ενήλικες.Αυτή τη στιγμή, εκτιμάται ότι, σε παγκόσμιο επίπεδο, πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι είναι υπέρβαροι, και πάνω από 300 εκατομμύρια παχύσαρκοι.

 Για το  έτος 2015, η  Παγκόσμια οργάνωση υγείας, έχει θέσει ως θέμα για την  Παγκόσμια Ημέρα Κατά του  Καπνίσματος, την  «Εξάλειψη του παράνομου εμπορίου των προϊόντων καπνού» , δίνοντας  έμφαση στους κινδύνους για την δημόσια υγεία που συνδέονται με την χρήση προϊόντων καπνού από παράνομη εμπορία και υποστηρίζοντας αποτελεσματικές πολιτικές για την μείωση και τον περιορισμό αυτών.

Με φιλικούς χαιρετισμούς 
η Γιαγιά  (Grandma Sportive)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου